perjantai 7. syyskuuta 2012

Kerhoilua :)

Tänään lähdimme katsastamaan perhepäivähoidon kerhon, joka kokoontuu joka toinen perjantai. Tällainen kerho on mukava tapa tavata työtovereita ja lastenkin saada puuhata isommassa ryhmässä. Perehpäivähoiajien osallistumisaktiivisuus vaan saisi olla hieman suurempi, mutta ehkäpä heitä alkaa pikkuhiljaa kerhoilemaan lisää kun syksy etenee.

Tänään myös oli hieman jännitystä ilmassa, sillä esikoisellani on syntymäpäivät ja kaverisynttäreitä varten kotia oli jo jonkin verran koristeltu. Kovasti olisi tehnyt mieli hieman ilmapalloillakin lasten leikkiä, mutta yksi hoitolapsista pelkää siinä määrin niitä, että en katsonut ilmapallojen esiin kaivamista järkeväksi ideaksi.  

Alkuviikon aikana lapset leikiskelivät kotileikkiä nukeilla ja loppuviikosta nukkevauvat saivat jo melkoista kyytiä eri sisarusparin kanssa kun porukka meni taloa ees taas jonossa :)

Kyllä on meidän nukeilla ja pehmoeläimillä hyvät oltavat, ruokaa ja hellyyttä riittää ♥
  

Kassakone on myös todella kova juttu, se jakaa kiinnostaa jokaista lasta. Lompakkoa on yllättävän mukavaa täyttää ja tyhjentää ilman että sillä rahalla edes mitään ostelee ;)


Rataskyyti tässä talossa on melko vauhdikasta, nuket ovat tottuneet vauhtiin, mutkiin ja töyssyihin... Myös autot ovat kovassa käytössä, niin tytöillä kuin pojillakin.

Nyt sitten synttärijuhlia viettämään, niitä saakin näillä näkymin juhlia joka päivä viikonlopun ajan. Ihanaista viikonloppua!

Ei kommentteja: