perjantai 21. syyskuuta 2012

METSÄMÖRRIVIIKKO; Perjantai

Torstaina ei ollutkaan ketään lapsista hoidossa, joten välipäivä oli silloin. Tänään sitten lähdettiin viettämään Metsämörrin syntymäpäiviä :) Hassusti kävikin niin päin, että ne sisarukset, jotka olivat alkuviikon olleet hoidossa, eivät tänään syntymäpäiville päässeet ja vapaalla olleet hoitolapset tulivatkin sitten ihmeissään synttäreitä viettämään.

Metsämörri saapui syntymäpäivilleen ja veimme hänelle lahjaksi  tehdyt pihlajanmarja käsikorut. Yhdessä lauloimme Metsämörrille syntymäpäivälaulun ja "oravan pesä" laulun. Vastavuoroisesti Metsämörri opetti meille uuden laululeikin. Synttäreitä vietettiin muun muassa Metsämörrin polkua läpi käyden erilaisten tehtävärastien merkeissä.
Metsämörrin juhlat kruunasivat mehu ja pipari sekä nuotiolla itse paistetut nakit :) Kyllä oli mukava päivä ja yleensä koko viikko!
Ensi viikollakin touhutaan kovasti, tosin hieman erilaisissa merkeissä ;)

Ihanaa viikonloppua, me lähdemme sitä viettämään mökkeilyn merkeissä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Auringot!

Onhan teillä mukavaa ja toiminnallsita arkea!
Iloinen ja positiivinen asenne näkyy joka kuvassa ja tekemisen meininki ja siinä sivussa toteutuu monet päivähoidon kasvatustavoitteet ja dokumentointi.Lapsi kasvaa ilmapiirissa on hyvä toteamus tähän!!
Kiitos Katri että olet tullut mukaan!!
Aurinkoisia syyspäiviä!!!
Salme

Aurinkotäti- kirjoitti...

Kiitos! Tekemisen meininkiä todella on nyt kun peräkkäin on sattunut sekä metsämörriviikko ja 2 viikkoa vauhtivarvasta! ehkäpä tämän perioidin jälkeen ruahoitumme taas hetkeksi ;)