perjantai 20. joulukuuta 2013

Kolmas jouluviikko

Tällä viikolla saime Tuomas tontun viimeisen kerran reissultansa hoitopaikkaan ja luettua viimeisetkin seikkailut hänen vihkostaan.
Maanantaina kävimme myös seurakunnan tarjoamassa nukketeatterinäytöksessä nimeltä "pikku peikon joulu". Hauskasti pikkupeikko näytöksessä rakenteli pikkulinnuille lyhteitä ja kehoitti muistamaan metsän pieniä eläimiä joulun alla (kävimme aamulla viemässä lyhteen metsän eläimille ennen näytökseen menoa)!
Maanantai iltana vietimme koko perheiden voimin yksityisen perhepäivähoidon joulujuhlia. Keli oli todella haasteellinen, todellinen pääkallokeli ja tämän vuoksi ulos suunnitelu pidempi liikunnallinen joulupolku jouduttiin muuttamaan vähemmän haastavaksi joulupoluksi ja siirtämään ohjelmistoa enemmän sisälle.Joulujuhlat sujuivat kuitenkin todella hienosti ja saimme luotua mielestämme tunnelmallisen ulkotapahtuman ja samalla tiiviin joulutunnelman sisälle pienten esittäessä opettelemiamme lauluja ja nauttiessamme glögiä ja herkkuja yhteistuumin :) Tonttukin kävi tuomassa ne perinteiset lahjapussukat kaikille lapsille :)Tiistaina pääkallokeli jatkui pihalla ja tämän vuoksi pidimme lyhyemmän ulkoilun kun normaalisti. Lumiukko aiheisen joulukaleneriluukun innoittmana säntäsimme aiemmin tekemämme lumikasan luo (ainut kunnon luminen kohta enään pihassa) ja teimme siihen jäänneen lumen avulla pihaamme lumiukon. Eipä tuo kauaa siinä jaksanut sulamatta olla mutta tehty on ja erityisesti porukan pienin rakastui tähän ilmestykseen. Hän kävi selittämässä pitkät jutut lumiukolle ja näytti jopa eleillään, että tule mukaan kun oltiin lähdössä ulkoa pois, ihana <3
Keskiviikon kalenteriluukun ansiosta saimme toisen hoitajan meille lastensa kanssa kylään askartelemaan ja saimme samlla leikkiä yhteisiä leikkejä aamupäivän.

Loppuviikko jatkuikin sitten jo rauhallisemmissa merkeissä, osa porukasta on jo joululomilla, joten sillä asenteella mentiin hoidossakin jo, aika rauhoittua joulun viettoon <3 Perjantaina saimme vielä lunta taivaalta värjäämään maan taas valkoiseksi, ah ihanaa!Päivittelen vielä viimeiset joulukalenterin luukut tänne kun kerkeän, mutta nyt ihanaa Joulun aikaa kaikille perheille, kollegoille ja sivua seuraaville tutuille ja tuntemattomille! Palaan blogin pariin vasta vuoden vaihteen jälkeen, eli tännekkin laskeutuu joulurauha <3


Ei kommentteja: