perjantai 13. joulukuuta 2013

Toisen jouluviikon puuhasteluita

Tällä viikolla ollaan joulukalenterin lisäksi pidetty muskari, joka oli tällä kertaa vapaampimuotoisempi kuin ennen. Lauluoimme lasten toivelauluja ja muutaman perinteisen joululaulun. Mauskari alkoi fröbelinpalikoiden tonttujumpalla ja joulupussista tuli myös lapsille uusi tuttavuus, oikea soittorasia. Soittorasiasta tuli joulupukki- laulu kun sitä soitti.


Torstaina askarreltiin joulupallot kuuseen kotiin viemisiksi iltapäivästä. Palloon painettiin oman käden sormia käyttäen lumiukkojen vartalot ja niihin maalattiin sitten pumpulipuikon ja pensselin avulla silmät, napit, porkkananenä ja hattu.


Perjantaina käytiin vuoden viimeisessä perhekerhossa ja saimme herkutella riisipuuron ja muutaman muunkin herkun merkeissä :) Tiedossani oli myös, että kerholle oli tarkoitus tulla Lucianeidon esiintymään kulkueena, mutta aikataulullisista syistä tämä olikin peruttu, harmi :( Muistimme kerhotätejä kortein ja kukkasin ja toivottelimme hyvät joulun ajat, ensi vuonna sitten jatketaan kerhoilua taas :)
 Tällä viikolla meillä on pyörinyt joulukorttitehdas hoidossa kun olemme tehneet yhteistyötahoille ja tutuille kortteja yhdessä. Lisäksi olemme käyneet harjoittelemassa joulukorttien lähetystä postin pisteessä.Ei kommentteja: