tiistai 17. joulukuuta 2013

Luukku 17

Tänä aamuna keskelle aamuhämärää alkoikin kohota lumimaisema hallaharsoin, jouluvaloin ja joulunauhoin. Lapset olivat ihmeissään mitä nyt tapahtuu?Avasimme joulukalenterin ja sieltä tuli oikea legendaarinen  LUMIUKKO dvd. Yksi lapsista sanoi "höh, ei me voida tätä kattoa kun on hoitopäivä..." (meillä ei yllensä katsota telkaaria hoitopäivän aikana) Mutta nyt tapahtuikin poikkeus, menimme katsomaan tuon DVD:n hämärrettyyn huoneeseen ja samalla herkuttelimme omenaviipaleilla.

Katsottuamme ohjelman, annoin lapsille omat lumitaikasauvat, joiden avulla he osaavat lentää kuten ohjelman lumiukko. Olohuoneeseen oli tullukin lumiukon lentorata ja sitä sai lentää taikasauvat kädessä aina niin kauan kun taustalla soi ohjelmasta tuttu sävel Walkin in the air.

Kun tuo ihastuttava muisiikki loppui, lapset "laskeutuivat maahan" ja annoin heille kynän, jolla heidän tuli piirtää laskeutumiskohtaansa sen, mitä lumiukko näki juuri siinä kohdassa lentoreittiään. Reitille piirtyi taloja, tähtiä ja muita ihastuttavia asioita.Tämä oli kyllä niiiiiiiiin tunnelmallinen ja ihana luukku että <3 Lapset rakastivat myös tätä hieman erilaista toimintaa yli kaiken ja nauttivat silmin nähden sadun ja mielikuvituksen maailmasta :)
Ei kommentteja: