keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Luukku 12 (Keskiviikko)

ELÄMYSHUONE

Tänään luukusta tuli viesti Taavi tontulta, jossa hän kertoi erään ystävänsä tehneen meille jotain mukavaa nukkarihuoneeseen. Saimme myös veiraita meille kylään ja lähdimme yhdessä kurkistamaan, mitä ja kuka nukkarihuoneeseen oli ilmestynyt. 

 Nukkarihuone oli ihan täysin muuttunut! Siellä oli kaikki valkoista ja niin tunnelmallista!


Huoneeseen oli ilmestynyt kristallipuu ja sen juurelle aiemmin askartelemamme jääkiteet liimasta ja hileestä. Ripustimme ne kristallipuuhuun oksille. Puun juurelle oli ilmestynyt myös hopean hohtoinen paketti ja päätimme avata sen. Laatikossa oli viesti ja hahmon kuva. Viestistä selvisi, että pakkasherra oli käynyt huoneessamme ja pyysi meiltä apua kauniin talvimaiseman luomiseen. Pakkasherra oli jo hyvin väsynyt kovasta työstänsä ja niinpä autoimme häntä tekemällä pakkasen pauketta käsillä, puhaltamalla lumituiskua, helisyttämällä jäätiukuja (kulkusia) ja tekemällä jääpuikkkoja käsillä. Lisäksi lauloimme yhdessä vielä lumihiutalelaulun ja käytimme apuna huiveja, triangeleja ja kanteletta laulun toteuttamisessa :)

Kaiken tämän työn tuloksena saimme aikaiseksi huoneeseen oikeaa lunta ja jäätä, jota pääsimme paljain käsin koskemaan!

Uusi kurkistus laatikkoon paljasti myös, että pakkasherra halusi kiittää meitä kovasta uurrastuksestamme ja tarjosi kaikille osanottajille makoisat lumipiparit!

Lopuksi kiitimme jokainen pakkasherraa ja suljimme kiitokset paketin sisään pakkasheralle haettavaksi.

Iltapäiväpuuhasteluksi olimme vielä saanneet pakkasherran värityskuvat ja lapset saivat nukkuakin kauniissa nukkarissa :) 


Ihana päivä ihanine elämyksineen ja varmasti jää lapsillekkin vähäksi aikaa mieleen!

Ei kommentteja: