maanantai 10. syyskuuta 2012

Rääppiäismaanantai


Nyt on poikani 7- vuotis synttäreitä juhlittu viikonloppu ja jäljellehän jäin kaikenlaista kivaa...suurin ilo oli ehdottomasti ilmapalloista! Niillä oli kiva leikkiä, pelata ja vähän riehuakin ;)


Palloista saatiin kivoja muotoja kun oikein yritettiin.
Aluksi yritettiin tornia,m utta eipä se tahtonut onnistua. Lopulta onnistuttiin tekemään palloista mato.

Mato muuttui tämän jälkeen ympyräksi....

....jonka sisään oli kiva hypellä :)Ja kun hetki oltiin palloja aseteltu ja niillä puuhasteltu, oli pienin porukasta sitä mieltä, että "nyt riitti! Pallojen kuuluu olla vallattomasti vapaana", ja niinhän se on, mikä sen parempaa kuin vapaa leikki ilmanpallojen kera :)

Ilmapalloleikkien lisäksi kerettiin aamupäiväksi vielä muskariin. Siellä nuorimmainen hoitopoika (1v5kk) sai kunnon sätkyt kun avasimme ison leikkivarjon auki. Raukka pelkäsi varjoa niin kovasti, että muskarista ei kyllä iloa pojalle irronnut vaikka muilla kovin hauskaa olikin. Iso ja leveä hymy valtasi pojan kasvot vasta kun muskarista lähdettiin pois ja silloin poika alkoi laulelemaankin kovasti omia sävellyksiään. toivottavasti leikkivarjosta ei jäänyt traumoja, mikä lie siinä sitten niin kovasti pelottikaan...


Välipalakin muodostui tänään poikkeuksellisesti hieman paremmista herkuista kuin normaalisti, sillä pidimme synttärirääppiäiset, eli herkuteltiin oikein olan takaa tällä kertaa, NAM! Näillä eväillä on mukava aloittaa tämä viikko!Ei kommentteja: