maanantai 22. heinäkuuta 2013

Uusia tuulia

Täältä sateisen kesäpäivän keskeltä päätin tehdä postauksen ryhmän tulevaisuudesta. 

Lopetin työt kunnallisena perhepäivähoitajana ja olen viettänyt kesää kaikessa rauhassa omien lapsien kanssa. Nyt Elokuun ensimmäisestä päivästä lähtien olen yksityinen perhepäivähoitaja ja ryhmääni varattiin paikat täyteen heti Toukokuussa, eli innokkaita tulijoita riittää  :)

Ryhmässä aloittaa nyt syksyllä oma neljä vuotias poikani ja lisäksi sisaruspojat 1,5v ja 3,5v. Lisäksi ryhmään tulee reilu 1,5v tyttö antamaan tyttöenergiaa avukseni tähän poikavaltaiseen porukkaan ;) Puolikkaan paikan vie vielä oma eskarilaiseni ja mukana iltapäivisin on myös toiselle luokalle kouluun lähtevä esikoiseni.

Ryhmä starttaa Elokuun alusta virallisesti käyntiin ja vuoden teemana on tänä vuonna VÄRIT. Vuodenajat kuljettavat pitkälti värejä luonnosta ryhmään ja väreistä meitä opettamassa on tänä vuonna myös pöllövaari (käsinukke) joka tuo aina uuden värin ryhmään ja kertoo väriin liittyvää tietoutta lapsille. Seinällemme kasvaa vuoden aikana puu, joka sisältää kaikki oppimamme värit pikkuhiljaa kevääseen päästyämme.

Yritän saada värit mukaan myös selkeästi elämyksiin, liikuntaan, lauluihin ja askarteluihin, toki silti teemme myös muuta erityisesti vuodenaikoihin ja juhlapyhiin liittyviä juttuja yhdessä.

Elokuu alkaa tutustumisella toisiimme, ympäristöön ja tapoihimme. Syksyn ohjelmaa tulee perinteisesti maustamaan myös syys- ja lokakuussa metsämörriviikko ja vauhtivarvasviikot. 

Innolla Elokuuta odotellen ja alustavasti jo toimintaa suunnitellen

-Aurinkotäti-

Ei kommentteja: