perjantai 12. lokakuuta 2012

Lelupäivä

Tällä viikolla ollaan vietetty lelupäivää! Itse asiassa lelupäiviä on tällä viikolla ollut kaksi, sillä kyllähän kaikilla hoitolapsilla täytyy välillä lelupäivä olla ja kun lapset ovat hoidossa eri päivinä niin...

Leluja saapui siis keskiviikkona ja perjantaina lasten mukana. Jokainen sai aamupiirissä esitellä muiden edessä oman lelunsa ja kertoa halutessaan mistä sen on saanut ja miksi valitsi juuri tämän lelun mukaan. 
 Keskiviikkona seuraamme saapui puhuva poni ja upea traktori.Lisäksi omat pojat valitsivat esiteltäviksi autoja.
Perjantaina hoitoon tulikin sitten nukkeja kaksin kappalein ja omat pojat olivat päätyneet esittelemään auton ja toinen jonkin "Bakukan pallon" (tms, jonka nimeä en oikein tiedä)...Jännittävää touhua tuo toisten edessä seisominen ja kertominen, mutta samalla myös todella hyvää oppia :) Sitten lelut pääsivät leikkeihin mukaan ja yllättävän hyvin leikit sujuivat, leluja suostuttiin näyttämään ja lainaamaan toisille ja tappelua ei pahemmin syntynyt :)

Muutoin meillä onkin ihan luonnostaan lapsilla kulkenut mukana vain unilelut ja se on mielestäni toimiva systeemi. Näin ollen lelupäivilläkin pysyy se oma arvonsa ja silloin on tuplasti hauskempaa tuoda se oma lelu leikkeihin hoitoon mukaan!

 Tänään olikin ihana ilma pihallakin, raikasta ja sateetonta! ja aamupalalla aurinkokin hieman pilkotti pilven takaa. Saas nähdä sataako viikonloppuna lunta, sellaista huhua on vähän kuulunut ;) Ihanaa viikonloppua!

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Me käymme tiimimme kanssa kerhossa kerran viikossa, jokaisella siellä aina oma lelu mukana. Kerran kk:ssa pidämme leluesittely, eli jokainen sa akertoa lelustaan niinkuin teilläkin tehtiin. Lasten kehitystä on ollut ihana seurata -syksyllä joku ei saa sana asuustaan mutta keväällä puhua pulputtaa niin, että melkein keskeyttää pitää :) Hyvää esiintymisharjoitteua tulevaan elämään tuo.