keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Talven alku?

 Niin siinä sitten kävi, viikonloppuna satoi lunta! ja voi ei, meillä oli vielä linnunruoat laittamatta, joten tuumasta toimeen, lintulaudan pystytykseen!


Lapset epäilivät lintulaudan toimivuutta; "Jos ton katon laittaa sit kiinni kun sinne on laitettu ruokaa niin miten ne linnut sit voi syödä sitä?" Niinpä käytiin läpi lintulaudan toimivuus ja laitettiin ruoat sisälle.Hyvän arvosanan lintulauta sai isompien mielestä lopulta kun lauta nökötti  omalla paikallaan. "missäs ne linnut nyt on?" Niinpä, niitä odotellessa meni tovi, mutta lopulta luovutettiin ja lähdettiin jatkamaan leikkejä ;)
Lumileikitkin maistuivat kivoilta, vaikka ei sitä lunta nyt kovin paljoa vielä olekkaan. Lumilelutkin on vielä vintillä, niitä odotellessa lapiot ja ämpärit sopivat leikkeihin hyvin.


Iltapäivästä lumi muuttuu aina suojalumen puolelle ja niin on helppo tehdä lumipalloja. Niitä on lasten sitten kiva kuskailla ympäriinsä kuin aarteita niin kottikärryillä kuin muillakin kuljetushärveleillä :) Ihana piristys tuo LUMI kaiken kuran keskelle!

Ei kommentteja: