keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Sekalainen seurakunta ;)

Tällä viikolla ryhmässä on tapahtunut muutos, sillä 2 uutta hoitolasta aloitti ryhmässä. Leikit ovat muuttuneet melko rauhallisiksi ja lasten ilmeistä on hauska katsoa sanattomia viestejä: "mitähän toi meinaa?" " uskaltasko pyytää tota leikkiin?" "mistä se nyt suuttu??!!??" jne.... :) Pikkuhiljaa lapset kuitenkin alkavat saamaan toisistaan selkoa ja hauskoja leikkejäkin on jo syntynyt. 

Tällä viikolla tutustumisen lisäksi on kova äitienpäivähärdelli päällä, kaikenlaista salaista puuhaa on siis väkerretty, niistä postaus sitten ensi viikolla ettei mene yllätykset pilalle, jos äidit käyvät täällä kurkistelemassa ;)


Uusi hoidokkimme taitaa olla hevostyttöjä, niin hyvin keppihevosta on tällä viikolla hoidettu ja ruokittu :)
Pihallamme on hyvä tasainen alue pelata myös krokettia :)

 Hiekkakentällä on  tällä viikolla haudattu aamupäivästä leluja hiekan alle piiloon ja iltapäivästä siitten on innolla menty ne kaikki lelut kasojen alta etsimään :)  Siivoustalkoot jatkuu yhä, harjojen kanssa on mukava huiskia! 
Pyörät ja polkutraktorit on nyt myös kovassa käytössä ja kun porukkaa on paljon, alkaa todellinen kilpailu siitä, kuka ajaa milläkin vuorolla mitäkin ajopeliä.

Olen virittänyt sisälle myös tällaiset ötökkä ja perhosjulisteet, jossa on kuvat kaikista suomen päiväperhosista ja kovakuoriaisista. Aina kun ulkona näemme jonkun ötökän, menevät lapset sisään tultua innolla katsomaan, minkä niminen se saattoi olla! Jostain syystä tällä tontilla on tänä keväänä kävellyt vastaan jo 4 sarvijaakkoa, niitä ei ole ennen näkynyt, mutta kyllä on lasten ilmeet näkemisen arvoiset kun selläinen ötökkä on löydetty!
 

 Huomena vapaillaan mutta vielä perjantaina puuhastellaan yhdessä, ennen kuin tämä viikko on paketissa. Ihanat ilmat on kyllä kruunanneet tätä viikkoa ja ulkoiltu on paljon. Kohta kyllä heitän jo viltin pihamaalle ja syödään välipalatkin pihalla jos näin mahtavat kelit jatkuu! Rentoa ja nautinnollista loppuviikkoa kaikille!
Ei kommentteja: