perjantai 6. syyskuuta 2013

Viikon puuhastelut


Tällä viikolla lähdimme haalimaan ruskeaa väriä metsästä käsin. Lapset etsivät ensin metsästä risuja, joita leikkelimme yhdessä pienemmiksi pätkiksi ja lupasin rakentaa heille pätkistä tähden. Sitten alettiin etsimään muita ruskeita asioita...Mitä kaikkea löytyikään? Käpyjä, keppejä, kiviä, lehtiä, heinää ym. Laitoimme löytämämme ruskeat asiat risutähden päälle koristeeksi ja totesimme, että ruskeaa väriä on olemassa monessa eri sävyssä.


Tämän jälkeen alettiin etsimään metsästä myös muita väreja, mitäs nyt löytyi? Vihreää, punaista, keltaista, harmaata, purppuraa ym. Taas laitoimme kaikki löytämämme värit tähden päälle edellisten asioiden jatkoksi ja totesimme tehneemme todella kauniin tähden luonnon materiaaleista. Otimme tähden mukaamme ja laitoimme sen etuterassille ilahduttamaan kaikkia :)

Tiistaina vietimme isojen poikien päivää, sillä kummatkin pienemmät hoidokit olivat poissa hoidosta. Niinpä pelailimme pelejä ja kaivoimme esiin pikkuleegot, jotka eivät ole pienten saatavilla. Näin vietettiin ihana päivä isojen poikien kanssa.
ryhmän uusi sadeputki!Keskiviikkona alkoi eka muskari kirjastolla. Ensimmäisenä vetovastuussa olin minä parin viikon osalta ja laulelimme meidän ryhmälle jo hieman tutuksi tulleita lauluja, mutta hauskat leikkiosuudet olin jättänyt vielä ylläriksi omalle ryhmällenikin tuonne ekaan muskariin. Muskari ole ilmeistä päätellen todella pidetty ja samalla kaavalla menemme myös ensi viikon muskarin.
Torstaina ulkoiltiin ihanassa auringon paisteessa muiden pph:ien kanssa leikkikentällä ja kerholainen oli kerhossa. Tänään kerhoilimme sitten pph perhekerhon puolella ja hauskaa oli sekin. Eli hieno viikko taas takana, sairasteluita on sattunut tähänkin viikkoon lasten osalta, mutta jos vaikka ensi viikolla ei enään olisi mitään sairauksia, toivoa saa ;)


hauskat roolileikit sujuu koko porukalta!


Ei kommentteja: