tiistai 27. toukokuuta 2014

Kevätjuhlaviikko

Lisää raparperikiisseliä tekemään :)
Viime viikkoa olikin kaikenlaista jännää täynnä. Ensinnäkin vaaripöllö kävi vierailulla: hän kertoi meille sadun pienestä valkoisesta pöllöstä, joka ystävystyi värikkään pöllöporukan kanssa. Vaaripöllö kertoi, että nyt kun lapset olivat oppineet niin hienosti uusia värejä ja saaneet satumetsän taas loistamaan väreissä, alkoi hänen entisiä ystäviään taas muuttamaan takaksin satumetsään. Vaaripöllö esittelikin meille metsään ensimäisenä palanneet ystävänsä kaksi väripöllöä Tillin ja Pillin sekä yöhön väriä tuovan yöperhosen Maisan. He pääsivät puuhun asumaan vaaripöllön kaveriksi.

Tällä viikolla vietettiin myös yksi aamupäivä eskarilaiseni kanssa koululla kouluuntutustumispäivässä. Sehän vasta jännää ja hauskaa olikin!

Kevätjuhlat olivat myös viime viikolloa ja niihin piti treenata ja paikkoja valmistella. Juhlista pääset lukemaan tarkemmin osoitteesta www.ypphiitti.blogspot.com.

Kelit ovat olleet myös ihanat. On leikitty vesileikkejä, uitu ja oltu kuin Ellun kanat välillä ;) näin se kesä meitä hemmottelee! Tekemämme kylvötkin on nousseet pintaan ja saas nähdä koska päästään niitä maistelemaan!kukkien istuttamista leikkialueelleVesileikkejä

Vaaripöllö ystävineen

Ei kommentteja: