perjantai 2. toukokuuta 2014

vappuviikko


Tappelua koneiden kanssa....1 kannettava tietokone, 2 tablettitietokonetta, 1 iso rousku ja kännykän nettiyhteys....näiden kaikkien kanssa tapeltuani uskon, että tähän postaukseen saan kuvia näkyviin....tässä kirjoittaessa en tosin näe kuvia, ne ovat pelkkiä valkoisia ruutuja, mutta kun kuvaa siirtää, antaa se varjon kuvasta sivulle, josta voin päätellä mikä kuva voisi olla aina kyseessä....älkääkä kysykö mistä tässä on kyse....ei hajuakaan....Ja kaiken kukkuraksi kumpikin tablettikone väittää että salasana blogiin on virheellinen( ei siis päästä minua blogiin niiden kautta lainkaan), mutta muut koneet päästävät salasanalla minut blogiin sisään...Noh tästä kaikesta huolimatta:

Vappuviikko käynnistettiin maanantaina vappunaamarin askartelulla. Olin leikannut kaikille valmiiksi vappunaamarin pohjan, lapset saivat väriltellä ja koristella omat naamarit.

Vappunaamarit ja serpentiinin puhallusta...


Vappunaamarin koristelua
Tiistaina vedin vappuvivahteisen muskarin, jossa ilmapallot olivat käytössä ja ilo ylimillään. Äärimmäisen haskaksi laululeikiksi nousi autolaulu, jossa kyykistytään aina kuopan kohdalla ja ajellaa eri tyyleillä muulloin. Myös pysähtyä pitää osata oikeassa kohdassa :)
 Autoihin valittiin aina väri ja kuinka ne liikkuu; liikenteeseen löytyi niin poliisiautoja, martii hinausautoja ym.


poskissa on kaikilla hienot vappupallokasvomaalaukset

Keskiviikkona menimme yksityisten perhepäivähoitajien kansa aluksi vappupiknikille, jossa herkuteltiin vappuherkuilla ja maalasin kaikkien poskiin vappupallot. Tämän jälkeen lähdimme torille katsomaan päiväkotien järjestämää vappukulkuetta ja heidän esittämiään lauluja. Joukossa oli esiinymässä myös oma eskarilaiseni. Keskiviikon touhuista pääsee lukemaan myös blogista: www.ypphiitti.blogspot.fiVappupalloja kiinni ylhäältä
Ulkonakin on ihana maalalilla kun on hyvät kelit
Saippuakuplia, ihanaa!
Torstai lomailtiin ja Perjantaina lähdimme pitkän tauon jälkeen perhekerhoon. Kivasti oli porukkaa koolla vaikka olin lähes varma, että olemme ainoat koko kerhossa, niin paljon on kollegoita tämän päivän jo lomailemassa.

Kelit olivat erityisesti alkuviikon ajan vielä mukavat, nyt säät onkin vappumaiseen tapaan jo melko koleat. Kyllä se tästä vielä kesähelteisi aikanaan muuttuu, ainakin viimeistään Heinäkuussa kun olen lomalla ;)


Ei kommentteja: