perjantai 10. elokuuta 2012

Hiljaisen viikon kuulumisia


 Tällä viikolla on ollut huomattavasti hiljaisempaa kuin alunperin oli tarkoitus. Uusi sisaruspari sairastui ennen hoidon aloitusta ja näin ollen jatkoin tälläkin viikolla kahden hoitolapsen kanssa. Työpäiviä kertyi tällekin viikolle vain muutama.

Tutustumista päivärytmiin, tapoihin ja toisiimme on jatkettu ja arki alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan.

Tänään puuhattiin lasten kanssa play mais- tyyppisillä pötkylöillä kaikenlaista kivaa ja tämä olikin eka kerta koko porukalle kun niitä päästiin kokeilemaan :) Hauskaa oli ja noistahan saa tehtyä ihan mitä vaan taitotasosta riippuen. Ja ihanat värit kyllä innostavat kaikkia tekemään näitä, ihan kuin karkkeja!
yksivuotiaalle tämä oli vielä turhan haastavaa (yllätys!) mutta yhdessä liimattiin vedellä muutama pala kasaan. Yksivuotiaskin kyllä nautti silmin nähden kun sai valtavan kasan eteensä näitä ihania pötkylöitä :) ja ette ikinä arvaa mitä niille oli kiva tehdä...no heitellä tietysti pitkin poikin lattiaa ja maistaakin niitä ois pitänyt saada!!!(tosin ilonpilaajana estin tämän mukavuuden ;)

Syksyinen ilmakin laitatti tänään lapsille jo lapaset käteen, melko aikaista kyllä näin ennen elokuun puolta väliä...lämpene ilma vielä...!

Ihanaista viikonloppua kaikille, täällä alkoi nenät vuotamaan omilla lapsilla ja hoitolapsilla ne vuotivat jo viikolla. Toivottavasti pysytään kaikki kuumeettomina ja saadaan uudet lapsetkin terveeksi ja hoitoon ensi viikolla.

Seuraavalla viikolla uudet sisaruksetkin tekivät näitä samoja nappuloita ja tuotoksista kuva tässä :

1 kommentti:

TiniT kirjoitti...

Onpa hauskoja :) Paljon olette puuhastelleet :D