perjantai 17. elokuuta 2012

meininkiin muutosta ;)

No nyt on sitten ollutkin selkeästi vauhdikkaampi viikko kuin edellinen. Saatiin kauan odotettu toinenkin sisaruspari menoon mukaan ja kävipä tässä alkuviikosta yksi varahoitolapsikin meitä päivän verran viihdyttämässä. Viikkoon on mahtunut paljon, on ollut rauhallisia hetkiä ja aikaa suunnittelulle ja  välillä niin paljon menoa että en ole kuin kerennyt lapsia laskemaan, että kaikki on varmasti paikalla :) Lisäksi esikoiseni aloitti tiistaina koulun ja siihen liittyvä taksirumba (joka on melkoista sähläystä aikataulu ongelmien kanssa) on vienyt melkoisesti aikaa tällä viikolla. onneksi rauhoitin koulun aloituspäivän pph hommilta, kyllä siihen koulun aloitukseen meni äidiltä koko päivä ;)


Tämän viikon ehdoton huippuhetki oli torstain metsäretki, ensimmäinen sellainen! Ja kyllä oli hauskaa :) metsä oli täynnä mustikoita ja suut sinisinä sieltä metsästä pois talsittiin, ei pahemmin eväitä tarvittu !


Retkelle sattui ihana ilma, tosin koko viikkokin on ollut mahtavat kelit :) porukan pikkuisimmatkin menivät niin reippaasti polkua pitkin!
 "Miten noita muurahaisia voi olla noin paljon?"
" Mistä ne menee tonne kekoon sisään?"

Suurennuslasilla löydettiin keon sisälle johtavia kotikoloja ja seurattiin muurahaisten reittejä. Mitä värejä luonnosta löytyy tähän aikaan vuodesta? Apuna käytettiin värikästä paperia ja tuotiin tavaroita oikeiden värien luo :)

Lopulta marjat vei voiton ja värit katosivatkin pienten suihin, nam!
Mustikoiden jälkeen maisteltiin vielä kuivahedelmiä parrulla istuen, eväät kyllä kruunaa aina retken kuin retken :) Parrulla oli myös hyvä kuunnella elokuun kertomus Nuutti tontusta ja hänen ystävistään pöllöstä ja varpusesta.

2 kommenttia:

Vilmaliina kirjoitti...

Ihanan blogin olet aloittanut! Tätä tulen seuraamaan ahkerasti :)

T. Eräs opiskelukaveri ;)

Aurinkotäti- kirjoitti...

Kiitos! Ihana että pääset välillä kurkistamaan sivujani :)