perjantai 3. elokuuta 2012

ALKU ♥


NYT SE ON ALKANUT!

Ensimmäinen viikko on nyt perhepäivähoitajana takana ja kiva pehmeä lasku uuteen työhön on ollut. Tällä viikolla on aloittanut hoidossa yksi sisaruspari ja hekin olivat vain kahtena päivänä hoidossa. Ensi viikolla saamme joukkoomme toisen sisarusparin ja näin ollen koko ryhmä on sitten kasassa :)

Lapset ovat hurjan ihania ja reippaan oloisia, uskon että aloitus sujuu kaikilta hienosti ja pääsemme nopeasti ryhmääntymään koko porukka! Kokonaisuudessaan ryhmästä löytyy sitten poika 1v, 2x tyttö 2v, tyttö 4v ja omat 3,5 ja 7-vuotiaat. Vanhin lapsistani lähteekin kouluun parin viikon päästä ja näin ollen on paikalla vaan iltapäivisin.

Ryhmän ehdottomia haasteista on aikataulutus, kummatkin sisarusparit ovat vajaata viikkoa ja vajaita päiviä hoidossa ja tämä aiheuttaa haastetta toiminnan suunnittelulle, niin että kaikki saavat kokea suht samoja asioita samalla viikolla. Lisäksi ryhmän liikkuminen on melkoinen haaste, sillä ryhmässä on osa huonosti käveleviä lapsia ja lisäksi meitä on välillä koolla melkoinen lauma! Lisäksi ryhmää aikatauluttavat erilaiset lasten terapiat ja päiväkerhot, joissa omat lapseni käyvät harjoittelemassa minusta erossa oloa.

Uskon silti, että ryhmä tulee toimimaan hienosti kun alkuun päästään ja saadaan rutiinia tuohon aikataulun luomiseen. Tässä auttavat kovasti hoitoaikojen ajoissa ilmoittaminen.

Tänne on nyt tarkoitus päivitellä ryhmän puuhasteluja ja kuulumisia n. kerran viikossa :) kommentoikaa halutessanne, mutta pidetään lasten nimet anonyymeina, jos lapsia tunnistatte, kiitos!


Tämän viikon kova juttu on olleet pallot ja laulaminen. Lauluiksi on valkoitu nimien oppimislauluja kuten:
"mitä tehdään, mitä tehdään pikkuinen____ " ja "kukahan se täällä tänään on, kukahan se täällä on? ______se täällä tänään on..."

Ei kommentteja: