perjantai 30. marraskuuta 2012

Piparkakkukilpailu ja APUA!


Ryhmämme osallistuu kirjaston järjestämään piparkakkukilpailuun, alle kouluikäisten sarjaan :) Niinpä tällä viikolla on paisteltu pipareita ja koristeltu niitä :)
 Ideana oli, että työ olisi niin paljon kuin mahdollista lasten itse tekemä, joten en edes ajatellut alkavani heidän kanssaan leikkimään sulatetulla sokerilla ja tekeväni mitään rakennelmaa. Niinpä päädyimme tekemään tänä vuonna piparikranssin!
Ja tällainen siitä siis tuli, hieno vaikka itse sanonkin!Vanha teksti:
Ongelmana on nyt se, että blogin kuvatila on koneen mukaan täynnä jo nyt ja en siis saa kuvia näkymään teoksestamme! Tarttisin nyt jonkun pikkasen viisaamman tietokoneihmisen ongelman kanssa auttelemaan...mutta katsotaan saanko asialle mitään tehtyä vai joudunko alkaa poistelemaan kuvia elokuun puolelta jotta uusia mahtuu tilalle... :(  Mutta siis teoksemme on kirjastossa esillä, eli sinne vaan lasten vanhemmat ihastelemaan :)

Ja nyt on siis lisää kuvatilaa ostettu, vielä kun oppisi tuon kuvien pienentämisen niin kantaisi tuo ostoskin hieman pidemmälle. Kiitos neuvoista Maj!

3 kommenttia:

Maj kirjoitti...

oletko pienentänyt kuvia ollenkaan ennen lataamista? Kuvatila täyttyy tosi nopsaan, jos ei yhtään pienennä kuvia etukäteen. mä lataan kuvat flickr.com - palveluun ja sitä kautta linkitän blogiin. Siinä on joku määrä, minkä voi ladata ilmaiseks, mutta se tuli mulla täytyy jo pariin kertaan, että olen sitten maksanut jonkun dollarin lisätallennustilasta. (eli ton voi kiertää niin, että perustaa aina uuden käyttäjätilin ja saa taas uuden ilmasentilan flickriin, mutta jossain kohtaa oli sitten turhan työlästä keksiä tunnuksia aina uudelleen, että maksoin suosiolla)

Annu kirjoitti...

Sanalla sanoen WAU!

Miten minulta on jäänyt nämä kuvat näkemättä? Tämä idea varastetaan asap, jos sopii? Onko tuolla kranssin pohjalla piparirengas?

Aurinkotäti- kirjoitti...

Anteeksi ipana, mulla on mennyt sun kysymys jotenkin ihan ohi! eli on tuo kranssin pohajakin piparia, senkin lapset pystyivät tekemään itse kun leikkasivat lautasen reunoja myöten :) eli aikuiselle jäi hommaksi ainoastaan siirtää tuo kranssi sitten pellille. ja saat ottaa tästä idean toki itsellesikin!