perjantai 8. helmikuuta 2013

Tämän viikon puuhasteluja

Tällä viikolla ollaan päästy kivasti liikkumaan pienemmän porukan myötä enemmän keskustaan päin :) Kävimme torstaina isommalla leikkikentällä laskemassa mäkeä liukureilla. Luikurimäestä lähdettiin käymään kirjastolla. Kirjastolla on alkanut maanantaina perhepäivähoitajien ja lasten järjestämä "TALVI" askartelunäyttely, joka perustuu kierrätysmateriaalien käyttöön. Tätä näyttelyä kävimme katsomassa ja sieltähän ne meidänkin tekemät työt löytyivät! Kyllä oli hienoja askarteluja kaikilla ja valtavasti mielikuvitusta käytetty, voin kyllä olla ylpeä työtovereideni luovuudesta!



Askarteluja oli pöydillä, vitriineissä, seinillä ja sermissä eli toisin sanoen PALJON :)



 Alkaa muuten olemaan nuo isoimmat lumikasat jo niin valtavia, että ihan hirvittää...onkohan tämä meidän kylän suurin kasa tällä hetkellä...












 Tänäänkin päästiin liikkeelle heti lasten tultua hoitoon ja lähdettiin ensin käymään piiiiiiitkästä aikaa perhekerhossa :) Siellä leikiskeltiin mukavat keittiö,- nukke ja autoleikit ja lähdettiin tämän jälkeen käymään taasen kirjastossa. Tänään on lainan päivä, joten kirjastoon oli järjestetty kaikenlaista kivaa lapsille :)



 Keittiönurkkaus on kerhossa kovassa käytössä

Kirjastossa pääsi askartelemaan kierrätysmateriaaleista sorminuket ja tällainen hassu joukko asteli tänään meidän mukanamme kirjastosta ulos :)








Roskisnallekin oli tuonut tullessaan mukana roskia ja roskiksia, joihin roskat sai lajitella. Ikävä kyllä nalle taisi itse olla hieman levon tarpeessa kun pisteelle saavuimme, sillä häntä ei sillä näkynyt sillä hetkellä opastamassa, mutta yhdessä 
tuumin laitoimme roskat oikeisiin laatikoihin.





 Pääsimme myös kokeilemaan nukketeatterin kokeiltaviksi tuomia keppi, - ja käsinukkeja ja tekemään oman näytelmän.






Sitten porukka olikin niiiiiiiin poikki, että hyvä että jaksoivat ruokaa enään syödä ilman pöytään nukahtamista!

















Ei kommentteja: