torstai 8. elokuuta 2013

Tämän vuoden vihkot


"Lisää vaaleanpunaista! "
Tällä viikolla aloitimme myös uusien vihkojen muokkaamisen omien näköisiksi. Päällysti kaupan vihkot ruskealla lahjapaperilla ja lapset saivat piirtää kakkkupaperille oman kuvan. Kuva liimattiin lapset päättämään kohtaan vihkossa. Jokaisella hoitolapsella on tänä vuonna eri kirjaimella alkava nimi, joten hyödynsin tätä tilannetta: tein jokaiselle lapselle pahvista oman nimen ensimmäisen kirjaimen ja lapset saivat maalata kirjaimet mieleisekseen. Kuivuttua nämä kirjaimet sai sitten myös liimata kanteen. Lisäksi sai valita korsitekukan ja napin kukan keskustaan ja liimata sen johonkin kohtaan katta. Hienoja tuli!
 
isommilta maalaus sujui jo niin siististi!


 Tarkkaa puuhaa..."mikä kohta pitikään maalata?"
Lopputulos miellytti kaikkia :)
Vihkoihin on nyt tällä viikolla lmestynyt myös kertomusta ensimmäisestä hoitopäivästä, oman käden kuva ja kuvia myös itsestä ja omasta ryhmästä. Nämä jäävät kivaksi muistoksi sitten joskus tulevaisuuteen. 

Tällä viikolla olemme lisäksi muovailleet, piirrelleet, leikkineet ja laulelleet/lorutelleet. Lapset tuntuvat viihtyvän hyvin, tosin ilmassa on sitä alun tuntua, eli etsitään sitä omaa paikkaa ryhmässä ja katsotaan kenen kanssa leikitään milläkin tavalla.


"Kyllä muovailu on ihanaa!!!!"
Olemme käyneet myös kahdella eri lähileikkikentällä tällä viikolla ja huomenna tapaamme toisen perhepäivähoitajajn porukan vielä kolmannella kentällä ;)
Hiekkalaatikon pintaan oli lentänyt jo keltaisia lehtiä, syksy tulossa... :/


Täällähän joutuu ihan jonottamaan liukumäkeen...Ei kommentteja: