lauantai 30. marraskuuta 2013

Tämä viikko käytännössä aloitti jo meidän joulun odotuksen, niin kovasti on jo jouluhommia puuahsteltu. Alkuviikosta paistoimme pipareita ja koristelimme niitä. Näistä tuli lahjoja perjantaiseen esiintymiseen vanhuksille ja esiintymispaikan henkilökunnalle
Keskiviikkona oli kenraaliharjoitukset joululaulujen osalta koko ryhmänä ja kaikki sujui hienosti!


JÄnnitystä ilmassa odotellessa ovien aukeamista
Alkais jo tai nukahdan ;) Torstaina lähdimme teatteriin katsomaan Viirun ja Pesosen joulu näytelmää, kyllä oli mahtavan hauska esitys! Teatterireissu oli todellinen elämys koko lapsiryhmälle ja kruunasi kyllä joulunaloitusviikkomme!

Tontut opettelevat kurkistamaan
Tässä harjoitellaan hiipimistä

Aidan ali ryömimisharjoituksia...


Perjantai oli myös jännitystä täynnä; kävimme aamuselta ensin kunnan järjestämässä joulupolussa. Siellä pääsimme tonttukouluun ja joka pisteellä tonttu opetti meille erilaisia taitoja, jota tonttu työssään tarvitsee. Lopuksi tonttukouluiaiset saivat myös tavata joulupkin.
Tonttulakin etsintää
JOULUPUKKI! JEE! Tästä siirryimme vielä esiintymään hoivakotiin vanhuksille joululaulujen merkeissä. Ihana reissu, näitä lisää <3 Ihana viikko takana ja tästä on aika nyt sitten startata se joulu oikein kunnolla. Iso kiitos työkavereille, jotka olette innolla mukana yhdessä puuhastelemessa lastenne kanssa! Ja iso kiitos esiintymispaikalle, että saimme tulla esiintymään!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oleppa hyvä vaan :) On erittäin mukavaa touhuta kanssanne. terkuin: Heidi