keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Kyöpelin vuoren askartelupaketin käyttöä...

Kuten edellisestä postauksesta huomaa, olemme hyviä taikomaan. Taikapadasta saatiin pussillinen askartelumateriaaleja: styrox munia, tikkuja, silkkipaperisilppua, höyheniä, irtosilmiä ja vanukaspurkkeja. Niistä päätettiin alkaa kyhämään kahta erilaista pääsiäisaskartelua:

 


Enimmäinen askartelu oli koristemuna tikun päässä. Muna valeltiin liimalla ja kastettiin paperisilppuun. 


 

Lopuksi laitoimme höyheniä tikun juureen ja näin koriste oli valmis! Helppo ja nopea tehdä!


 

Valmiina näitä voi laittaa sitten kukkien sekaan tai pätkästä hieman tikkua ja laittaa pääsiäisruohojen sekaan koristeeksi :)


Toiseen askarteluun pätimme käyttää vanukaspurkit. Niistä päätettiin askarrella pääsiäislinnut/tiput. Liimasiime kaksi vnukaspurkkia vastakkain ja jätimme väliin kaksi sulkaa siiviksi.
Irtosilmät laitettiin ulokkeen yläpuolelle, joka oli ilmi selvä nokka. Poikien mielestä nokka oli kuitenkin väärän värinen, niinpä siihen liimattiin eri värinen nokka huopapaloista .


Toiset linnut saivat heltan, toiset jalkoja ja kaikista linnuista tuli eri näköisiä :) Näistä tuli valtavan ihania ja hellyyttäviä ja jokaiselle tuli selkeästi oma ilme. Pojat päättivätkin heti linnuille luonteenpiirteet ja iät :) Nimet on vielä keksimättä. 


Nyt tämä blogi toivottelee teille ihmisille ihanaa pääsiäisen aikaa ja toivoo, että kaikki omat hoitokullanmurut paranevat pääsiäisen aikana ja  päästään vihdoin taas puuhastelemaan yhdessä <3


Ei kommentteja: