maanantai 11. maaliskuuta 2013

Pääsiäsen aloitusta...

Tänään päästiin kylvämään rairuohot osan porukan kanssa.  Tänä vuonna kylvämme ruohot kasvamaan kananmunan kuoriin ja teemme niille oman alustan ensi viikolla. Hoitolapsia ei pahemmin tällä viikolla ole hoidossa, joten nämä ruohon kylvämiset ym askartelut venyvät osalla melko myöhään... niinpä aion testata, onko siitä mitään apua, että "idätän" rairuohon siemeniä ennen kylvämistä pari päivää märän talouspaperin alla...saas nähdä miten käy. Tätä menetelmää testaan toisten lasten kanssa, jotka eivät tänään ruohoja kylväneet.
Kun aamupalat oli syöty, lähdettiinkin muskariin. Iloiseksi yllätykseksi myös iso jumppasali olikin vapaana ja siellä kävimme ensin muskarilauluja läpi ja lopuksi päästiin vielä jumppailemaan. Isommat pääsivät leikkimään jumpan ohella myös maa-meri- laiva leikkiä.Renkaasta renkaaseen tasahyppyjä, hienosti menee!


Pallo maaliin!Patja oli kyllä varmasti suosituin kohde meidän ryhmän lapsilla, siinä pomppiminen ja kuperkeikkojen teko on niiiiiiin ihanaa!
Sitten jotain jännittävämpää; puomin päällä kävely, hui! Tosin sekin meni hiemosti kaikilta, kukaan ei tippunut kertaakaan!
Tämä köysissä riippuminen ja keinuminen oli kyllä myös osan mielestä melko jännittävää ja samalla huuuuurjan hauskaa!Ei kommentteja: