keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

kirpputorilla!

Koska kuukauden teemoihin kuuluu kirpputori, päätimme lähteä oikein oikeasti katsastamaan paikallisen kirpputorin tarjontaa. 

Aamukävelyllä ihmettelimme aamuista luontoa, yöllä oli ollut kosteaa ja aamusumu oli muuttanut luontoa kauniiksi.Heinäntörröt olivat kauniin jääkiteen peitossa ja lammikoiden jääkin oli muuttunut tikkumaiseksi, hassua!
 


Mielenkiinnon kuitenkin vei totaatilsesti, mikäs muu kuin roska auto! Se taisi olla koko reissun huippukohta oikeasti lapsille...pääsimme näkemään kun se tyhjensi oikein ison roskalavan autoonsa, wau!
Aamukävelyn jälkeen kirpputorikin aukesi ja pääsimme sinne sisään. Pöydät kiinnostivat kovasti ja löytyihän sieltä ostettavaakin; mukaamme lähti Muori menninkäinen- kirja, puinen muumipalapeli ja opettavainen lasten leikkikännykkä .
Aamusta jo ennen ulos lähtöä kerkesimme askartelemaan omat kirpputoripöydät vihkoihin. Jokainen piirsi omalle paperille pöydän ja leikkeli lehdistä tavaroita, joita omassa pöydässä halusi myydä. Hienosti lapset muistivat, että kirputorilla ei myydä ruokaa eikä eläimiä.


 Tänään päästään sitten illalla vielä kevät tapahtumassa kirppistelemään omien perheiden kanssa, sillä sinne on perheet lahjoittaneet ylimääräiseksi jäänneitä tavaroitaan myyntiin, kiitos siitä!
Ei kommentteja: