torstai 25. huhtikuuta 2013

Synttäreitä ja kevätsiivousta!


Tällä viikolla on aloitettu kevätpuuhat myös pihan puolella. Leikkimökki sai tällä viikolla kevätsiivouksen, sieltä tyhjennettiin kaikki talvivarastossa olleet tavarat pois, harjattiin lattiat ja tuotiin sisään leikkimökin lelut. Aurinko on ihanasti paistanut aina keväthommia tehdessämme ja niinpä into on ollut ylimmillään! Myös keinut pääsivät tällä viikolla takaisin paikoilleen ja pikkupeput onkin tällä viikolla keinuneet oikein kiitettävissä määrin :)Siivousinto oli kyllä kova kaikilla!

 
 Kevään aikana tontiltamme kaadettiin myös udeita mäntyjä ja näin ollen nurmikolla on nyt melkoisesti lumien sulettua purua ja käpyjä. Näin ollen lapset totesivat, että nurmikkokin pitää siivota kevätkuntoon, eli haravoimaan!Kukkapenkistä löysimme syksyllä istuttamiemme sipuleiden kohdalta nyt tulpaanien alut JES, hyvä me!kukkapenkin krookukset ovat myös houkutelleet paikan päälle niin perhosia kuin muitakin lentäviä ökkiäisiä :) Niitä ihastellessa ja ihmetellessä on monta tovia lasten kanssa vierähtänyt <3 Kevätseurantakaavio vihkoissa on saannut tällä viikolla monta uutta merkkiä: leskenlehtiä, perhosia ja muita mahtavia kevään merkkejä!


Lisäksi istutimme tällä viikolla pihalle ruukkuun  orvokkeja, niitä ihania kevään ensi kukkasia!Lapset päättivät, että orvokit laitettiin etuterassille, josta ne näkee heti hoitoon tullessa joka päivä!


Kaiken tämän ihanan viikon toiminnan kruunasi lisäksi SYNTTÄRIT! Ryhmässämme on vietetty 2 vuotis synttäreitä herkutellen ja laulellen.


Sankari itse kermisti kakun ja sirotteli kakun päälle strösseleitä. Niin innokas sirottelija oli, että ihan kädestä piti napata kiinni ettei herkkuja olisi löytynyt pitkin seiniä hetken päästä ;)


Iloinen kortin omistaja esittelee korttia kaikille ja hokee "LINTU", niin on, sininen lintu :) Ja koska sankari on henkeen ja vereen automiehiä, laulelimme onnittelulaulun lisäksi sankarin kanssa pari autolaulua !Ei kommentteja: